Elena Perseil Bridal M6

 

ELENA PERSEIL - Brand de lux, rochii create si brodate manual, in functie de masurile tale!

Fiecare dintre noi visam la o rochie de mireasa unica! Alege-o pe cea care confera rafinament si eleganta siluetei tale!

 

1. Rochia de mireasa tip Printesa

Feminina, rochia de mireasa tip printesa este caracterizata de corset, facand o trecere armoniasa de la bust la talie, subtiindu-le vizibil. Dantela aplicata manual o face pretioasa si deosebita.

Elena Perseil Bridal M5

 

Elena Perseil Bridal M1

2. Rochia de mireasa tip Sirena

Eleganta, speciala si sofisticata, rochia de mireasa tip sirena se potriveste unei tipologii cu forme bine conturate, avand o croiala care va sublinia si subtia talia. De asemenea se poate trece usor si la o forma de tip a daca soldurile sunt mai proeminente. Rochia de mireasa are si trena lunga generoasa, care lungeste silueta. A plicatiile manuale de dantela sporesc pretioziatea acestui moment festiv.

 

3. "A" Line

Rochia de mireasa in forma de A ajuta cel mai bine silueta, Perfecta pentru a atrage atentia asupra bustului si umerilor! Se potriveste persoanelor care nu au tocmai o talie de viespe si celor mignone, deoarece corsajul strange talia. De asemenea aceasta rochie de lireasa are si o mica trena ce se poate atasa in timpul dansului. Are broderie manuala cu pietre delicate peste dantela.

Elena Perseil Bridal M9