5 provocari importante in 2019 pentru tine

Pentru 2019 iti lansez 5 provocari si vei primii 40% reducere la rochia ta preferata!

Prima provocare

O prima provocare pentru mine este lansarea fiecarei noi colectii de rochii de seara, in ROMANIA in site. Te provoc pe tine sa-mi spui ce detalii ai vrea sa vezi in plus, ce te-ar ajuta sa vezi ca explicatie de produs?

A doua provocare

O alta este Paris Fashion Week, unde intalnesc buyerii importanti din lume si presa de specialitate si pot prezenta cu succes rochiile de seara, rochiile brodate manual . Un loc unde e bine sa fi daca vrei sa existi pe o piata internationala, si cred ca numele Romaniei merita sa fie prezent!

A treia provocare

Showroomul din Bucuresti este un loc magic unde iti pot da sfaturi despre viata cu stil,poti descoperi rochii de matase sau de dantela, broderii aplicate manual sau rochii magice de mireasa. Te provoc la o intalnire in 2019, unde vorbim despre tine si stilul tau.

A patra provocare

Te provoc sa mi spui care sunt cele 3 rochii care ti au placut mai mult in acest an din colectia noastra Noutatile create in acest an, sunt cele din rochii in linia A care avantajeaza silueta, incearca-le!

O alta linie noua lansata la Paris si pe site, este rochia cu dantela si pene, sezonul acesta fiind un trend universal:

In acest an sper ca am fost mai aproape de tine, am pus mai multe ganduri, si sfaturi despre rochii de ocazie pe Youtube, ceea ce imi doresc sa continui in anul viitor!

A cincea provocare

A cincea provocare este sa-mi scrii ce ti-ai dori sa porti, ce ti-a placut din ce am facut, si ce ai dori sa vezi mai mult in brandul Elena Perseil, frumoasa poveste pe care o construim impreuna!

Raspunde provocarilor mele pentru tine, pe mail la designer@elenaperseil.com si poti primi 40% reducere la rochia ta preferata!