Cum să alegi rochia de mireasă în funcție de forma corpului?

Cum sa alegi rochia de mireasa in functie de forma corpului?

Probabil ca ai visat la momentul alegerii rochiei de mireasă cu mult timp înainte ca iubitul tău să te ceară în căsătorie. În copilărie, orice fetiță admira miresele și își imaginează până în cel mai mic detaliu cum va arăta ea în ziua nunții. A fi mireasă este un vis pe care orice femeie îl poartă în suflet încă de la primii fiori ai iubirii.

Ce ne facem atunci când urmează să ne căsătorim și nu știm ce rochie să alegem astfel încât să ne avantajeze din toate punctele de vedere?

În articolul de mai jos îți prezentăm recomandările designerului Elena Perseil cu privire la alegerea rochiei de mireasă în funcție de forma corpului.

Corpul în formă de clepsidră: este cel mai armonios, iar norocoasele unui astfel de trup au bustul și soldurile mai proeminente și talia subțire. Pentru acest tip de corp, designerul Elena Perseil recomandă o rochie de mireasă de tip sirenă, mulată. În poza de mai jos, regăsim modelul Wedding Dress Valentina, care face parte din noua colecție Elena Perseil.

Elena Perseil M16
Elena Perseil M16

Corp în formă de măr: dacă ești posesoarea unui astfel de trup, știi bine ca zonă pe care se pune accentul, o reprezintă talia. Propunerea designerului este o rochie de mireasă cu talie marcată (pentru a pune în evidență zona cea mai subțire), iar ca și material este recomandată mătasea naturală. Câteva propuneri din noua colecție ar fi: Wedding dress Megane, Wedding dress Vera.

Elena Perseil M15
Elena Perseil M15

Elena Perseil M13
Elena Perseil M13

Corp în formă de pară – posesoarele unui astfel de corp au evidentiață zona șoldurilor și a posteriorului. Designerul Elena Perseil recomandă două tipuri de rochii:

1. Rochie de mireasă în formă de A-line – aceasta poate fi din dantelă sau mătase naturală. Un astfel de model ar fi Wedding Dress Regyna creat de designer special pentru o astfel de siluetă.

Elena Perseil M11
Elena Perseil M11

2. Rochia de mireasă stil prințesă – este cel de-al doilea model recomandat pentru o astfel de siluetă. Având șoldurile mai mari, dorim să le ascundem și vom reuși purtând o rochie prințesă cu mult volum în partea de jos (nimeni nu va știi ce se ascunde sub fusta amplă cu multe straturi de tul). O astfel de rochie ar fi Wedding Dress Forever.

Elena Perseil M10
Elena Perseil M10

Corpul în forma dreptunghiulară – acest tip de corp trebuie ajutat în ceea ce privește talia. Avem nevoie de talie marcată și detalii, care să atragă privirea dar totodată să subțieze. Pentru acest tip de corp, este recomandată o rochie de mireasă din mătase naturală, cu detalii din dantelă și pene în zona taliei și vaporoasă în partea de jos, pentru a crea volum. O astfel de rochie ar putea fi Wedding Dress Sensual, din noua colecție Elena Perseil.

Elena Perseil M14
Elena Perseil M14

Cum alegem rochia de mireasă este dificil, dar această căutare, acest tumult de emoții care traduce perioada din apropierea nunții reprezintă elementele care oferă cu adevărat culoare și semnificație.

Te așteptăm cu drag în showroom să probezi rochiile de mireasă disponibile. În timp ce probezi, designerul Elena Perseil te poate sfătui în alegerea rochiei de mireasă perfecte pentru tine sau o poate crea în funcție de dorințele tale.